İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi

Genel Bilgi

Fakültemizin amacı, problem çözme becerisi olan,yenilikçi, etik, çağın  hızlı değişen şartlarına uyum sağlayabilen, küresel düzeyde bilgi ve beceriye sahip bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Fakültemizde, teknoloji desteğiyle beraber teori ve pratik eğitim-öğretim teknikleriyle öğrencilerimize birinci sınıf eğitim almaları sağlanmaktadır. Fakültemizin,öğrencileri iş ortamının değişimlerine uyum sağlama, rekabet ortamında kendini geliştirme,toplumsal ve etik değerlere saygı gösterme, bilgi ve becerilerini geliştirmede hem akademik,hem de bireysel  olarak alanında uzman ve uluslarası deneyimli  akademik kadrosu tarafından sürekli desteklenmektedir.Fakültemizde farklı ülkeler,eğitimler ve kültürlerin buluşmasından dolayı yaratılan kültür çeşitliliği ve bakış açısı eğitim ve öğretim  sürecinde ve iletişimde uluslararası anlamda zenginlik  ve değer kazandırmaktadır.

Fakültemiz mezunları ulusal ve uluslararası kamu veya özel sektör fark etmeksizin, kar ve kar amacı gütmeyen kuruluşlarların pozisyonlarında istihdam için akademik ve bireysel anlamda nitelikli ve tercih edilen bireyler olacaklardır.

Programlar
Program AdıFakülteDerecesiEğitim SüresiEğitim Dili
İşletmeİktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler FakültesiLisans4 Yılİngilizce
Uluslararası İlişkilerİktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler FakültesiLisans4 Yılİngilizce