CSU öğrencileri 2. Merit Kariyer Günlerine katıldı

Merit Kariyer günlerinin bu yıl 2.’si düzenlenen, Danışman ve Eğitmen Selim Geçit’in “Selim Geçit ile Zihintonik Kariyer Pusulası Oturumu” eğitim seminerine KİÜ öğrencileri ve akademisyenleri de katıldı.

Kıbrıs İlim Üniversitesi akademisyenleri Dr. Roosveh Vaziri ve Uzm. Soolmaz Azarmi LAFMAJANI öncülüklerinde Turizm, Mühendislik ve Fizyoterapi öğrencileri Merit Kariyer günlerine katılarak, eğitim alma şansını yakaladılar.

Kariyer ve geleceklerine yönelik planlarının mezuniyet öncesinden planlamaları gerekliliği ve mesleklerini uygulamada önemini ifade eden Selim Geçit, staj imkanları ile üniversite öğrencilerine fırsat verileceğini açıkladı. Eğitime katılan öğrencilerimize seminere katılım sertifikası verilerek, Merit Hotellerde staj yapma fırsatı verilecektir.