Dr. Yurdagül Atun, Almanya/Würzburg Julius Maximilians Üniversitesi’nde 8-11 Kasım 2018 tarihleri arasında yapılan III. Uluslararası Türk-Alman İlişkileri Sempozyumu’na Kıbrıs İlim Üniversitesi adına katılmıştır.
Dr. Yurdagül Atun, III. Uluslararası Türk-Alman İlişkileri Sempozyumunda sözlü makale sunumunu 10 Kasım 2018 Cumartesi günü gerçekleştirmiştir. “Almanya’da Uyum – Entegrasyon Tartışmaları ve KKTC’de yaşayan Türkiyelilerin Entegrasyon Tartışmaları“ başlıklı bildirisi, sözlü sunum sonrasında Bilim Kurulu Hakemleri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda kabul edilmiştir.

Yurdagül Atun kimdir?

Lisans eğitimini Gazetecilik bölümünden alan Yurdagül Atun, yüksek lisansını Radyo-TV-Sinema, doktora eğitimini ise Medya Yöneticiliği dalında tamamlamıştır. Uzun yıllardır çeşitli basın kuruluşlarında muhabir, köşe yazarı, haber ve yazı işleri müdürlüğü görevlerinde bulunan ve bugün Türkiye başta olmak üzere İngiltere, Amerika gibi birçok ülkede haber ve köşe yazıları yayımlanan Atun, Dış Basın Birliği, üyesi, Türk Dünyası Gazeteciler Birliği kurucu üyesi olup, sarı basın kartı sahibidir.