Kıbrıs İlim Üniversitesi sel felaketinde etkilenen vatandaşlara gönüllü yardım etme kararı aldı.

Kıbrıs İlim Üniversitesi Arama Kurtarma Kulübü, Girne Sivil savunma Müdürlüğü ile koordineli olarak KKTC Afet Yönetimi arama kurtarma çalışmalarında destek vermek üzere çalışmalara katılmaya hazır.

KİÜ Arama Kurtarma Kulübü sorumluları, Kulüp Başkanı Deniz Can Aykaç (0542 876 37 67), 2. Başkanı Serkan Uzar, deneyimli üyesi Ahmet Gezen ve Sıdıka Kozalak (İlk Yardım Desteği) başta olmak üzere diğer kulüp üyelerini koordine ederek ekipleri ve ekipmanları ile her an göreve hazır olduklarını bildirdiler.

Kıbrıs İlim Üniversitesi olarak, yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır dileriz. Sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.