Değerli Öğrencileriniz;

Küresel ölçekte yaşanan Yeni Korona virüs Hastalığı (COVID-19) salgını nedeniyle

2019-2020 Bahar döneminden önceki dönemlerde kayıt olmuş ve/veya 10 Mart 2020 tarihinden önce kayıt hakkı kazanıp yaşanan ulaşım kısıtları nedeniyle kayıt yenilemeyen ve/veya kayıt işlemlerini gerçekleştiremeyip eğitim-öğretimlerine başlayamayan öğrenciler için 3 Nisan 2020 tarihe kadar dijital ortamda kayıt hakkı verilmesi ve kayıt yapacakları programla ilgili üniversiteleri tarafından uygulanan eğitim uygulamasına tabi olmaları, uygun görülmüştür.

Yukarıda yazan açıklama, mevcut ders kaydı yapan ve kayıtlı öğrencilerin ders ekleme çıkartma işlemlerini kapsamamaktadır. Başvurularınız için; Öğrenci İşleri için bilgi@csu.edu.tr , Muhasebe bölümü için muhasebe@csu.edu.tr mail adreslerimiz ve ders kayıtlarınızla ilgili teknik sorularınız için akademik danışmanlarınız ile yazışabilirsiniz.

--------------------------------------------------------------------------------

Dear Students;

Due to special circumstances, if you could not complete your course registration you have the chance to do your 2019-2020 Academic year spring semester courses registration until the 3rd of April 2020 online digitally. Students can easily follow up with online courses after completing their course registration.

To get detailed information you may contact with our admission office bilgi@csu.edu.tr and account department muhasebe@csu.edu.tr.

Best wishes.