Kıbrıs İlim Üniversitesi “Ücretsiz İngilizce Kursu” KİÜ Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından KİÜ öğrenci, akademik ve idari personeline verilmektedir.

• Kurs 7 Hafta boyunca devam edecek olup haftalık toplam saati 3 saat olarak planlanmıştır.
  • 1,5 saati teorik 1,5 saati pratik olarak verilecek kursu başarı ile tamamlamak ve bitirme belgesini almak isteyen katılımcıların derslerin %70’ine katılmaları zorunludur.
  • Kurs programı Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından duyurulacak olup dersler hafta içi saat 17:00’dan sonra yapılacaktır.
  • Kursa katılım KİÜ öğrenci, akademik ve idari personeline tamamen ücretsizdir.
  • Kurs, akademik ve idari personelimiz için A2 ve B1 seviyesinde, öğrencilerimiz için A1 ve A2 seviyesinde verilecektir.

Son başvuru tarihi 28 Kasım 2021’dir. Derslerin Başlangıcı ise, 29 Kasım 2021’dir.

Başvurular sona ermiştir.