Programın Amacı:

T.C. Adalet Bakanlığı Ceza ve Hukuk Mahkemelerinde Yeminli Bilirkişilik yapan veya yapmak isteyenler, Adli Grafoloji ve Sahte Belge İncelemesi alanında Akademik çalışma yapmak isteyenler, Sahte Para, İmza, Yazı ve Kıymetli Evrak konularında bilgi sahibi olmak isteyenler ile Grafoloji alanında kendisini geliştirmek isteyenler.

Bu Program Kimler İçin?

T.C. Adalet Bakanlığı Personeli, Adalet Meslek Yüksekokulu Öğrenci ve mezunları, Ağ Yöneticileri ve operatörleri,  Akademisyenler, Avukatlar, Bankacılar, Denetçiler, Emniyet, Gümrük çalışanları, Hukuk Fakültesi öğrenci ve mezunları, Mali İşler, Müfettişler, Noter ve Sigorta  çalışanları,  YMM ve SMMM' ler ile mesleğini icra ederken değerli belge, para, imza, parmak izi vb. almak ve/veya kontrol etmek zorunda olanlar.

Eğitim Konuları :
·  Sahte Belgeden Şüphelenme
·  Sahte Belgenin Tanınması
·  Sahte Belgenin İncelenmesi
·  Sahte Yazı ve İmzalar
·  Bankacılıkta Karşılaşılan Sahtecilikler (Senet ve Çekler)
·  Vergi Mevzuatında Sahte ve Muhteviyatı itibariyle Yanıltıcı Belgelerde Sahtecilik
·  Kıymetli Evrakta Sahtecilik
·  Resmi Belgelerde Sahtecilikler
·  Seyahat Belgeleri Üzerindeki Sahtecilikler
·  Aldatma Kabiliyeti (İğfal Kabiliyeti)
·  Bilirkişi Raporları
·  Uygulama
(Toplam Eğitimin %70'u teori, %30’u da uygulama olarak yapılmaktadır.)

Eğitim Süresi    :  72 Saat

Sınıf mevcudu  : 24 kişi

Eğitim Günleri  : Hafta İçi 48 saat ( Teorik-Online) Hafta sonu 24 saat (Uygulama- yüz yüze)

Uygulama dersleri  Kadıköy yerleşkemizde yapılacaktır.

Eğitim Saatleri  : Pazartesi- Cuma / 20:00 – 22:00

Eğitim Tarihi      : 5 Eylül 2022

Eğitim Ücreti : 5.000.-TL.

Hukuk Fakültesi ve Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencilerine %50 indirim uygulanacaktır.

İletişim               :  0533 590 77 34

Not: Eğitim sonunda yapılacak olan sınavda 70 PUAN ve üzeri alanlara adaylara